fbpx

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Vásárlással kapcsolatos kérdések

[toggle title=”Mi a fizetés menete?”]
A megrendelt termék(ek) vételárát és az esetleges szállítási költséget házhoz szállítás esetén a csomag átvételekor a futárnak, (Jana-Beauty Kft. – OTP 11714006-20408383).
[/toggle]
[toggle title=”Mennyibe kerül a kiszállítás?”]
Webáruházunkban a termék(ek) átvételét illetően választhat házhoz szállítást. A kiszállítás díja az ország egész területére 1.500 Ft (5 kg-ig). 15.000 Ft értékű megrendelés felett a kiszállítás ingyenes! Személyes átvételre nincs lehetőség.
[/toggle]
[toggle title=”Hány órakor kézbesítik a csomagom?”]
A csomagok kiszállítása hétköznap 8-16-ig történik, kérjük olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik. Ettől eltérő időpontban illetve hétvégi kiszállítás esetén felárat számítunk fel!
[/toggle]
[toggle title=”Tudok egyeztetni a futárral?”]
A csomagokat a Fáma futárszolgálat vagy a Magyar Posta MPL szállítja ki az ország egész területére. A telefonszámok: Fáma Futár – 06-20-5244777, Magyar Posta MPL –  06-1-333-7777
[/toggle]
[toggle title=”Megrendeltem egy terméket, de nem kaptam visszaigazoló email-t. Mit tegyek?”]
Elképzelhető, hogy levelezőprogramja blokkolta a visszaigazolásunkat, ezért nézze meg a kéretlen levelek vagy spam mappáját. Ha ott sincs, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat: 06-1-223-1768 vagy 06-70-338-7852
[/toggle]

Termékekkel kapcsolatos kérdések

[toggle title=”Száraz a bőröm, mit válasszak?”]
Száraz bőr esetén válassza a Holt tengeri nappali hidratáló krémet, Holt tengeri éjszakai hidratáló krémet, száraz kézre a Holt tengeri kézkrémet, lábra a Holt tengeri lábápoló krémet, száraz testre a Holt tengeri testápolót.
[/toggle]
[toggle title=”Ekcémás gyermekek bőrének ápolására mit válasszak?”]
Gyermekek is használhatják a Holt tengeri nappali hidratáló krémet és a Holt tengeri kézkrémet.
[/toggle]
[toggle title=”Hogyan használjam a sóinhalátort?”]
A Holt tengeri sóinhalátort naponta többször használja, min. 10 percig. A felső és alsó védőkupakot eltávolítva, vegye szájába a csőrös részt lassan szívja be a levegőt, majd szájától elvéve a készüléket fújja ki a levegőt!
[/toggle]
[toggle title=”Pszoriázisos a bőröm, mivel próbálkozzak?”]
Pszoriázisra leghatásosabb, ha Holt tengeri sós fürdőben fürdik vagy sóoldattal lemossa a kezelendő bőrfelületet! Hatásos a Holt tengeri iszappakolás, kenje be a bőrt és hagyja hatni 20 percig.
[/toggle]
[toggle title=”Zsíros, pattanásos a bőröm, mit használjak?”]
Pattanásos, gyulladt bőrre a Holt tengeri arctisztító tej és Holt tengeri arctisztító tonik rendszeres használata javasolt! A megtisztított bőrfelületen heti 2-3 alkalommal használja a Holt tengeri iszappakolást, 20 percig az arcon hagyva.
[/toggle]
[toggle title=”Hullik a hajam, mit próbáljak?”]
Hajhullásra a NISIM Biofactors kanadai cég által tudományosan kifejlesztett NISIM hajhullás elleni szereket használja!
[/toggle]
[toggle title=”Asztma, köhögés esetén mit használjak?”]
Tegyen a párologtatóba Holt tengeri sót, aludjon sópárnán és naponta többször használja a Holt tengeri sóinhalátort!
[/toggle]