fbpx

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Webáruházunkban a termék(ek) átvételét illetően két opció közül választhat. Lehetősége van az áru személyes átvételére, vagy választhat házhoz szállítást. A leadott rendelését az email-ben megküldött visszaigazolást követően 2-3 munkanapon belül veheti át az Ön által meghatározott címen.

Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség!

Házhoz szállítás esetén futárszolgálat szállítja ki a csomagot, melynek feladásáról email értesítést küldünk. A csomagokat a Fáma futárszolgálat vagy a Magyar Posta MPL szállítja ki az ország egész területére. A kiszállítás munkanapokon reggel 8 és délután 16 óra között történik, így kérjük olyan napközbeni átvételi helyet adjon meg, ahol folyamatosan elérhető. Ha más időpontot ad meg, illetve 1 napos kiszállítást kér, azt felár ellenében tudjuk teljesíteni. A futár kétszer kísérli meg a kézbesítést, ezt követően a csomag visszakerül a feladóhoz. Újabb kiszállítás esetén a szállítási költséget ismét felszámoljuk.

A megrendelt termék(ek) vételárát és az esetleges szállítási költséget házhoz szállítás esetén a csomag átvételekor a futárnak,  személyes átvétel esetén előreutalással kell kifizetni (Jana-Beauty Kft. – OTP 11714006-20408383). Átvételkor a Megrendelő kötelessége a csomagban szereplő tételek ellenőrzése a futár vagy a képviselő jelenlétében. A csomag átvételét követően utólagos reklamációt hiányzó tételre hivatkozva nem fogadunk el!

A házhoz szállítás díja az ország egész területére 1.500 Ft (5 kg-ig).
15.000 Ft értékű megrendelés felett a kiszállítás ingyenes!
Személyes átvételre nincs lehetőség!

Fizetés történhet:

  • utánvéttel: a futárnak vagy a kézbesítőnek kell kifizetni a terméket átvételkor

Kellemes vásárlást kívánunk!

 

Holt tengeri montázs 2

 

Válasszon kedvére a menüpontok közül, ahol a legkeresettebb Holt tengeri kozmetikumokat találja. Ajánlott termékeink: